Volná místa profese kuchař vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek.
První kontakt: e-mail: tkonyvkova@crocodille.com, osobně: Tovární 386, Žiželice, každý pátek 10 - 11 hod. Pracovní doba: Ne - Čt 6 - 14:30 hod. Zpracování surovin v rámci příprav výrobků studené kuchyně. Sanitace výrobních prostor.
První kontakt: e-mail: tkonyvkova@crocodille.com, osobně: Tovární 386, Žiželice, každý pátek 10 - 11 hod. Pracovní doba: Ne - Čt 6 - 14:30 hod. Zpracování surovin v rámci příprav výrobků studené kuchyně. Sanitace výrobních prostor.
Požadavky: znalost tuniské a turecké kuchyně (shawarma, kebab). Předchozí praxe v oboru, znalost arabského a anglického jazyka výhodou. Kontakt: e-mailem.
příprava pizzy, výpomoc kuchařům, možnost též Dohody o provedení práce nebo Dohody o prac. činnosti
Upřečsňující údaje: Znalost asijské kuchyně výhodou
Upřesňující informace: - znalost Asijské kuchyně podmínkou - vietnamský jazyk vítán Upřesňující informace: - pracovní úvazek plný (40 hod/týdně nebo 38,75 hod/týdně). - jednosměnný nebo dvousměnný provoz - po dohodě Způsob kontaktu: - telefonicky ...
Jedná se o čínskou kuchyni. Osobní schůzka možná po předchozí telefonické domluvě na č. 739457050 - p. Jaroslava Valentová.
Znalost indické a nepálské kuchyně, pokročilá znalost AJ.
Znalost arabského jazyka, orientální kuchyně. Kontakt: e-mailem.
-práce při přípravě studené kuchyně, salátů, dresingů, opékání masa z připraveného polotovaru, pultový prodej -praxe nejlépe v kebabu vítána -stručný životopis s ověřitelnými údaji posílat předem ma e-mail kebapkolin@seznam.cz