Volná místa profese kuchař vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek.
První kontakt: e-mail: tkonyvkova@crocodille.com, osobně: Tovární 386, Žiželice, každý pátek 10 - 11 hod. Pracovní doba: Ne - Čt 6 - 14:30 hod. Zpracování surovin v rámci příprav výrobků studené kuchyně. Sanitace výrobních prostor.
První kontakt: e-mail: tkonyvkova@crocodille.com, osobně: Tovární 386, Žiželice, každý pátek 10 - 11 hod. Pracovní doba: Ne - Čt 6 - 14:30 hod. Zpracování surovin v rámci příprav výrobků studené kuchyně. Sanitace výrobních prostor.
Znalost čínského jazyka výhodou pro komunikaci se zaměstnavatelem.
Znalost čínského jazyka - výhodou Kontakt: e-mailem
A16 z:12/9/2022 a:19/12/2023 Pracovní doba: - odpolední směny od 13:00-21:00 hod. - nebo dle domluvy například dva týdny odpolední a jeden týden ranní od 5:00-13:00 hod. Nabízíme: - obědy zdarma. Kontakt emailem.
Vhodné i pro občany z Ukrajiny s přidělenou dočasnou ochranou. KONTAKT : Mertlová Iva, tel.: 224 501 893, e-mail: pam@esplanade.cz
Nástup: dohodou.
- vhodné pro studenty - možnost ubytování mezi směnami zdarma Kontakt: telefonicky, e-mailem nebo osobně (Restaurace BABETA)
Kontakt: Gogová Natálie, tel.: 775 588 460, e-mail: management@beer-house.cz nebo telefonicky v době od 11:00 . do 15:00 hod. Fyzicky namáhavá práce.