Volná místa profese kuchař vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek.
První kontakt: e-mail: tkonyvkova@crocodille.com, osobně: Tovární 386, Žiželice, každý pátek 10 - 11 hod. Pracovní doba: Ne - Čt 6 - 14:30 hod. Zpracování surovin v rámci příprav výrobků studené kuchyně. Sanitace výrobních prostor.
První kontakt: e-mail: tkonyvkova@crocodille.com, osobně: Tovární 386, Žiželice, každý pátek 10 - 11 hod. Pracovní doba: Ne - Čt 6 - 14:30 hod. Zpracování surovin v rámci příprav výrobků studené kuchyně. Sanitace výrobních prostor.
Pracovní doba: krátký/dlouhý týden (nebo dle dohody). Nabízíme možnost ubytování. Způsob 1. kontaktu se zaměstnavatelem: tel. 774935626 nebo e-mailem info@poddzbanskypivovar.cz
Požadujeme: znalost arabského jazyka výhodou, čistý RT. Náplň práce: obsluha v rychlém občerstvení - příprava a prodej kebabu. Kontakt e-mailem viz výše.
Kontakt: telefonicky či osobně.
Nástup možný ihned.
Kontakt: Gogová Natálie, tel.: 775 588 460, e-mail: management@beer-house.cz nebo telefonicky v době od 11:00 . do 15:00 hod. Fyzicky namáhavá práce.
Místo výkonu se nachází naproti ulici Jiráskova 71 a jedná se o stánek s občerstvením.
Vhodné i pro občany z Ukrajiny s přidělenou dočasnou ochranou. KONTAKT : Mertlová Iva, tel.: 224 501 893, e-mail: pam@esplanade.cz
Místo výkonu Pardubice. Pomocné práce v pekárně, příprava těsta, pečení a balení tortil. Pracovní doba 06:00 - 14:00, 14:00 - 22:00 Aktuálně hledáme pracovníky na ranní směnu, výhledově odpolední. Místo vhodné pro absolventy. První kontakt e-mailem ...