Volná místa profese kuchař vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek.
První kontakt: e-mail: tkonyvkova@crocodille.com, osobně: Tovární 386, Žiželice, každý pátek 10 - 11 hod. Pracovní doba: Ne - Čt 6 - 14:30 hod. Zpracování surovin v rámci příprav výrobků studené kuchyně. Sanitace výrobních prostor.
První kontakt: e-mail: tkonyvkova@crocodille.com, osobně: Tovární 386, Žiželice, každý pátek 10 - 11 hod. Pracovní doba: Ne - Čt 6 - 14:30 hod. Zpracování surovin v rámci příprav výrobků studené kuchyně. Sanitace výrobních prostor.
Požadujeme: zdravotní způsobilost, bezúhonnost; Kontaktujte nás e.mailem nebo osobně na adrese: Paroubkova 69, Sadská
Výhodou je znalost čínského jazyka. První kontakt možný POUZE e-mailem.
Kontakt e-mailem.
kontakt: Janotová Pavla, e-mail: jidelna@donovalskazs.cz
Kontakt e-mailem.
CZ-ISCO 94120 Životopisy zasílat na email: ladislav.LK@seznam.cz Náplň práce: příprava surovin, příprava a výdej pokrmů, skladování zásob Pracovní doba: od 6:00 Požadujeme: praxe v oboru výhodou
Náplň práce: úklid, mytí nádobí, příprava a výdej pokrmů Požadavky: praxe v gastronomii Pracovní doba: Po - Pá, 07:00 - 15:00, 20:00 - 21:00 První kontakt e-mailem.
možnost též Dohody o provdení práce, prac. doba 5.30 - 14.30 hod., manuální zručnost, spolehlivost, dlouhodobé zaměstnání, víkendy a svátky volné, celozávodní dovolená 1. - 2. týden v červenci a přes vánoční svátky, strava zdarma, pravidelné odměny ...