Volná místa profese kuchař vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek.
První kontakt: e-mail: tkonyvkova@crocodille.com, osobně: Tovární 386, Žiželice, každý pátek 10 - 11 hod. Pracovní doba: Ne - Čt 6 - 14:30 hod. Zpracování surovin v rámci příprav výrobků studené kuchyně. Sanitace výrobních prostor.
První kontakt: e-mail: tkonyvkova@crocodille.com, osobně: Tovární 386, Žiželice, každý pátek 10 - 11 hod. Pracovní doba: Ne - Čt 6 - 14:30 hod. Zpracování surovin v rámci příprav výrobků studené kuchyně. Sanitace výrobních prostor.
První kontakt je možný POUZE telefonicky v pracovní dny.
Pracovní poměr na dobu neurčitou, jednosměnný provoz. Turečtina výhodou. Kontakt zasláním životopisu na e-mail: nemrutkebab@seznam.cz
*KO: Mališová Radka, tel.: 731 076 891, e-mail: minervagastro@seznam.cz
Kontakt e-mailem.
Kontakt e-mailem.
OC První kontakt: e-mail: rafaello.kb@tiscali.cz, osobně: Pizzerie Raffaelo, Krále Jiřího 97, Český Brod. Požadavky: Zdravotní způsobilost, bezúhonnost.
Kontakt: Ing.Daniel Prejza,Ivana Hlaváčková, e-mail: ucetni@icewarp.cz
Místo výkonu práce: Trhová Kamenice ZAMĚSTNANECKÉ VÝHODY: pohyblivá složka mzdy až do výše (dle nabídky) První kontakt učiňte, prosím, na výše uvedeném telefonním čísle Po-Pá od 9 do 12 hod., na e-mailové adrese nebo přímo na provozovně 5. května ...