Volná místa profese kuchař vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek.
První kontakt: e-mail: tkonyvkova@crocodille.com, osobně: Tovární 386, Žiželice, každý pátek 10 - 11 hod. Pracovní doba: Ne - Čt 6 - 14:30 hod. Zpracování surovin v rámci příprav výrobků studené kuchyně. Sanitace výrobních prostor.
První kontakt: e-mail: tkonyvkova@crocodille.com, osobně: Tovární 386, Žiželice, každý pátek 10 - 11 hod. Pracovní doba: Ne - Čt 6 - 14:30 hod. Zpracování surovin v rámci příprav výrobků studené kuchyně. Sanitace výrobních prostor.
CZ-ISCO 94120 Životopisy zasílat na email: ladislav.LK@seznam.cz Náplň práce: příprava surovin, příprava a výdej pokrmů, skladování zásob Pracovní doba: od 6:00 Požadujeme: praxe v oboru výhodou
Pracovní poměr na dobu neurčitou, jednosměnný provoz. Kontakt telefonicky na tel.: 777 047 061 (od 10:00 hod. do 16:00 hod.) nebo osobně v době od 10:00 hod. do 16:00 hod. na adrese provozovny - Svat. Čecha 311, Pražské Předměstí, Jaroměř. ...
první kontakt e-mailem 5 dnů dovolené navíc
Pomocné práce při přípravě zeleninových salátů a dresingů, pultový prodej kebabu, nošení těžkých břemen 30-50kg! Kontakt: e-mailem
C04 z:20/1/2023 (HPP, DPP, DPČ) a:13/3/2024 Rozvrh pracovní doby: - pondělí až neděle v časovém rozmezí od 09:00-21:00 hod. - po dohodě možný zkrácený úvazek, nebo nepravidelná výpomoc - možno i pouze během prázdnin. Požadujeme: - zdravotní ...
- Provozovna v přípravě v rámci hypermarketu Albert - V přpadě zájmu nás kontaktujte telefonicky
Pracovní poměr na dobu neurčitou, jednosměnný provoz. Turečtina výhodou. Kontakt zasláním životopisu na e-mail: nemrutkebab@seznam.cz
V případě zájmu kontaktujte zaměstnavatele e-mailem.