Volná místa profese kuchař pro Olomouc vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek.
NABÍZÍME: pracovní doba - 9.00-17.00 hod a 10.00-21.00 hod, 20 dnů dovolené KONTAKT: telefonicky 9.00 - 16.00 hod
Kontaktní osoba Pilka Marcel, tel.: 603 482 553, e-mail: marcel1010@seznam.cz, osobně denně mezi 8:00-14:00 v restauraci Pracovní doba: krátky/dlouhý týden, Po-Ne 10:00 - 22:00 Náplň práce: příprava teplé a studené kuchyně Požadujeme: praxe v oboru
KO: Liu Zhengwei, tel.: 725 805 558, e-mail: cervenejablko88@seznam.cz. Znalost asijské kuchyně. Pracovní doba: dle domluvy, 9:00 - 15:00 hod., 15:00 - 21:00 hod., včetně víkendů. Pracoviště Červené jablko OC Breda&Weinstein, Opava.
NÁPLŇ PRÁCE: kuchař/ka hotových jídel a minutek NABÍZÍME: nástup možný IHNED KONTAKT: telefonicky, e-mailem - kdykoli
POŽADAVKY: spolehlivost, pracovitost, samostatnost, praxe v oboru NABÍZÍME: slušné finanční ohodonocení, možnot kariérního růstu (školení), slevová firemní kartička, přátelský kolektiv, stabilní pracovní zázemí, možnost stravování zdarma, možnost ...
z: 19.7.2023, a: 4.12.2023 - vaření a příprava jídel v restauraci Kontakt: Tichá Ilona, e-mail: i.ticha@papirtisk.cz, telefonicky PO-PÁ od 8-13.00 hodin, 731 609 006
z: 18.7.2023, a: 8.4.2024 - osobní kontakt po předchozí telefonické domluvě, nástup možný ihned Hledáme kuchaře/ku pro hotel TROYER v Trojanovicích - spolehlivost Zaměstnanecké výhody: personální strava a nápoje zdarma, pracovní obuv, ...
místo výkonu práce : Hotel Hermes, Ježník 86, Krnov Požadavky: praxe na pozici kuchaře min. 5 let, vaření českých a mezinárodních jídel, zkušenosti s vařením denního menu, spolehlivost, zodpovědnost. Hledáme zkušeného kolegu/kolegyni do stálého a ...
KO: Jiřina Šindelářová, tel. 776 705 538 nebo 736 264 167, e-mail: sindelarova.j@seznam.cz SOU, jednosměnný provoz, nástup možný IHNED.
KO: Ul Haq Imran, tel.: 777 948 662, nutno domluvit si telefonicky schůzku - kontaktní osoba se nenachází na pracovišti Požadavky: zdravotní průkaz, anglický jazyk výhodou, znalost indické kuchyně, večerní provoz