Volná místa profese obsluha pro Svitavy vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek. - strana 3
Manuální práce při výrobě žárovzdorných výrobků. Obsluha hydraulických lisů. Požadujeme dobrý zdravotní stav a fyzickou kondici. Ke mzdě náleží bonusy za výkon a prémie. Zaměstnanecké výhody: Příspěvek na penzijní připojištění a navýšení základní ...
PRACOVNÍ NÁPLŇ: balení potravinářských produktů, lahůdek PRACOVNÍ DOBA: od 3.00 dle potřeb zaměstnavatele KONTAKT: telefonicky (8.00 - 16.00)
Osobní kontakt na pracovišti; Obsluha zařízení na zpracování a povrchovou úpravu kovů a jiných materiálů. Požadujeme: manuální zručnost, fyzickou zdatnost, ochotu pracovat, spolehlivost, smysl pro odpovědnost. Schopnost pracovat v nepřetržitém ...
PRACOVNÍ NÁPLŇ: - ohýbání plechových dílů - manipulace s plechy - kontrolní měření, kontrola kvality POŽADUJEME: - fyzická zdatnost - zdravotní způsobilost - zkušenost vítána KONTAKT: telefonicky nebo email
CZ-ISCO 81602. Nástup po domluvě. Kontaktní osoba paní Bílá, tel.: 582 400 518, životopisy zasílejte na email: BilaL@penam.cz. Pracovní doba: nepřetržitý provoz, Po-Ne - 6:00-14:00 hod., 14:00-22:00 hod., 22:00-6:00 hod. Pracoviště: J.B.Pecky ...
Osobní kontakt na pracovišti; Obsluha zařízení na zpracování a povrchovou úpravu kovů a jiných materiálů. Požadujeme: manuální zručnost, fyzickou zdatnost, ochotu pracovat, spolehlivost, smysl pro odpovědnost. Schopnost pracovat v nepřetržitém ...
Osobní kontakt; Požadavky: - Praktická zkušenost s prací se stroji nebo ochota se to naučit. - Orientace ve výkresové dokumentaci. - Chuť a ochota velmi dobře pracovat. - Vzdělání ve strojírenském oboru výhodou. Výhody: - Proplatíme vám ...
CO BUDE VAŠÍ NÁPLNÍ PRÁCE: - Komunikace s hosty a jejich obsluha formou bufetu - Příprava restaurace na provoz - Spolupráce s ostatními pracovníky horské chaty CO OD VÁS ČEKÁME: - Praxe v oboru výhodou - Přátelský, korektní a vstřícný přístup k ...
Kontakt je možný POUZE telefonicky nebo emailem.
PRACOVNÍ NÁPLŇ: - příprava rychlého občerstvení zaměřeného speciálně na produkty Kebab POŽADUJEME: zkušenosti s výrobou tohoto druhu občerstvení KONTAKT: email