Volná místa profese kuchař vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek.
První kontakt: e-mail: tkonyvkova@crocodille.com, osobně: Tovární 386, Žiželice, každý pátek 10 - 11 hod. Pracovní doba: Ne - Čt 6 - 14:30 hod. Zpracování surovin v rámci příprav výrobků studené kuchyně. Sanitace výrobních prostor.
První kontakt: e-mail: tkonyvkova@crocodille.com, osobně: Tovární 386, Žiželice, každý pátek 10 - 11 hod. Pracovní doba: Ne - Čt 6 - 14:30 hod. Zpracování surovin v rámci příprav výrobků studené kuchyně. Sanitace výrobních prostor.
Nabízíme: Strava + prémie
CIZ Bližší specifikace práce: přípravné práce při jatečném opracování drůbeže. Pracovní doba: jednosměnný provoz s postupným nástupem na směny: 3:30 - 12:00 hod. Pozn. Nástup na dobu určitou s možností prodloužení, u cizinců nástup ode dne vydání ...
CIZ Bližší specifikace práce: přípravné práce při jatečném opracování drůbeže. Pracovní doba: jednosměnný provoz s postupným nástupem na směny: 3:30 - 12:00 hod. Pozn. Nástup na dobu určitou s možností prodloužení, u cizinců nástup ode dne vydání ...
CIZ Bližší specifikace práce: přípravné práce při jatečném opracování drůbeže. Pracovní doba: jednosměnný provoz s postupným nástupem na směny: 3:30 - 12:00 hod. Pozn. nástup na dobu určitou s možností prodloužení, u cizinců nástup ode dne vydání ...
CIZ Bližší specifikace práce: přípravné práce při jatečném opracování drůbeže. Pracovní doba: jednosměnný provoz s postupným nástupem na směny: 3:30 - 12:00 hod. Pozn. nástup na dobu určitou s možností prodloužení, u cizinců nástup ode dne vydání ...
CIZ Bližší specifikace práce: přípravné práce při jatečném opracování drůbeže. Pracovní doba: jednosměnný provoz s postupným nástupem na směny: 3:30 - 12:00 hod. Pozn. nástup na dobu určitou s možností prodloužení, u cizinců nástup ode dne vydání ...
Šťastný Kryštof, tel.: 776745733, e-mail: krystofstastny@icloud.com Úklid a pomocné práce v kuchyni. Zaměstnanecké výhody: Jídlo na pracovišti zdarma.
Výhodou je znalost čínského jazyka pro komunikaci na pracovišti. Nutná praxe v čínské kuchyni.