Volná místa profese zubní laborant vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek. - strana 4
Vzdělání: chemické zaměření, uživatelská práce na PC Náplň práce: vzorkování vzorků škváry, popílku a kondenzátní vody pro provoz teplárny Po zaučení možný pracovní poměr na dobu neurčitou Zaměstnanecké výhody: Stravenky, příspěvek na rekreaci, ...
Požadujeme: Středoškolské vzdělání s chemickým zaměřením Zaměstnanecké výhody: Důchodové připojištění, stravenkový paušál, rekreace Kontakt: e-mailem - info@imunomedica.cz
Místo výkonu práce: Píšťovy POŽADAVKY: SŠ/VŠ vzdělání v oblasti chemie /analytická chemie podmínkou. Znalost práce na PC /MS Office, Excel - znalost pokročilá/. Analytické myšlení. Znalost AJ /střední úroveň. NÁPLŇ PRÁCE: Provádění vstupní kontroly ...
Práce vyžaduje zkušenosti v potravinářství a flexibilitu. Znalost HACCP je výhodou. Jednosměnný provoz. Osobní, e-mailový nebo telefonický (kdykoliv) kontakt.
První kontakt: Nováková Jana Ing., tel.: 777 787 134, pondělí - pátek e-mail: jnovakova@meditox.eu osobně: v sídle firmy, pondělí - pátek. Požadavky: SŠ vzdělání - zaměření veterinární, medicínské, biologické, přírodovědné, zemědělské. Praxe ...
Požadavky : " Zkušenost s prací v chemické laboratoři " Základní znalost práce na PC " Znalost práce na chromatografech a spektrofotometrech vítána " Flexibilita a ochota učit se nové věci " Vzdělání v oboru chemie " Ochota pracovat v ...
Požadujeme: SŠ vzdělání - obor zdravotní laborant podmínkou. Způsob 1. kontaktu se zaměstnavatelem: tel. 313525253 nebo e-mail: palkova@nemorako.cz
Náplň práce: Měření a vyšetřování ve fyziologii a psychologii práce (celková fyzická zátěž, lokální svalová zátěž, ergonomie, mikroklima + fyziologie tepelné zátěže, psychická zátěž) Vyhodnocování podkladů a anamnestických údajů, vypracování ...
Pro cizince: nostrifikace, český jazyk. Kontakt: e-mailem.
Tel.: 596 200 317, e-mail: eva.krejci@zuova.cz Pracovní náplň: • Diagnostická činnost v oboru lékařská mikrobiologie - metody průkazu, kultivace, izolace a identifikace bakteriálních původců onemocnění, metody stanovení aktuální citlivosti ...